ÜRETİM PLANLAMA MÜHENDİSİ

EuropTec Cam, Dünya çapında 70 lokasyonda ( Avrupa, ABD ve Asya ) yaklaşık olarak 6.000 çalışanı ile İsviçre Glas Trösch Grubu’nun bir parçasıdır. Türkiye kanadı olarak Denizli’ de bulunan fabrikamız en son çıkan makine, ekipman ve donanımlarla kurulmuş teknolojik bir işletme olarak 20 yıla yakın bir süredir hizmet vermektedir.

Farklı pek çok sektörün bulunduğu Türkiye’ nin ilk 500 ihracatçı listesinde yer alan firmamız üretiminin %95′ lik kısmını ihraç etmektedir.

Global ve uluslararası bir firma olarak, birbirine ve şirketine güvenen, işini seven, iş ahlakı bilinciyle hareket eden iyi bir arkadaş ortamının bulunduğu firmamıza, uyumlu ve bizimle uzun süre çalışabilecek takım arkadaşları arıyoruz.

Genel Nitelikler:

Minimum 3 yıl planlama ve üretim tecrübesine sahip,

Tercihen üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun,

Tercihen üretim cam sanayi sektöründe deneyimli,

Yalın üretim konusunda tecrübeli,

Üretimdeki kayıp zamanların analizi ve giderilmesi konusunda tecrübeli,

Üretim sahasında aktif olarak çalışmalar yapabilecek,

Üretimden toplanan verileri sabır ve titizlikle ERP sisteminde yönetimini sağlayabilecek,

İyi seviyede MS Office programlarına özellikle de Excel programına hakim,

Denizli’ de ikamet eden veya edebilecek olan,

Planlama, üretim geliştirme, insan ilişkileri ve koordinasyon becerileri güçlü,

İyi seviyede Almanca dil bilgisi olan,

Almaca seviyesinin düşük olması halinde ileri düzeyde İngilizce bilgisi olan.

İşinTanımı:

Günlük üretim planını yöneterek ilgili iş emirlerinin açılması ve takibinin sağlanması,

Üretim planlama ve geliştirme, verimlilik analizi çalışmalarının yapılması,

Üretim takip sistemleri ile ilgili raporların hazırlanması ve sistemin düzgün çalışmasına destek olunması,

Almaya ve İsviçrede’ ki proje yöneticilerimiz ile sürekli iletişim halinde olunması,

Üretim planlamasından doğan malzeme tedariğinin planlanması ve üretim sürecinde aksaklık yaşanmaması için satın alma ile imalat arasındaki koordinasyonun sağlanması,

Maksimum üretkenlik için standartların oluşturulması ve üretimin desteklenmesi, metot çalışmalarının yapılması,

İş geliştirme ve maliyet düşürme çalışmalarına destek verilmesi,

Yeni sipariş çalışmalarında üretim hesaplama ve maliyet çalışmalarının yapılması.

İlgili mezunlarımız CV’lerini oezlem.arslan@europtec.com mail adresine iletebilirler.